[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]
دیوار سبز آکاردئونی چیست؟
در سالهای اخیر چمنهای مصنوعی به دلیل کاربردهای متعددی که داشتهاند بسیار مورد توجه مردم قرار گرفتهاند. اما اینروزها در بیشتر محافل صحبت از محصولی جدید که شباهت زیادی به چمن مصنوعی با کاربردهای متفاوت دارد میشنویم، از این رو در بیشتر مکانها از این سازه استفاده میشود. در واقع چیزی که به چمن مصنوعی شباهت دارد همان دیوار سبز یا گرین وال میباشد. دیوار سبزها به دو شکل طبیعی و مصنوعی قابل اجرا در فضای بیرون ساختمان و یا داخل ساختمان میباشند. شاید با انواع مختلف دیوار سبز تا به امروز آشنا شده باشید اما ما در این مقاله قصد داریم شما را ابتدا با دیوار سبز آکاردئونی آشنا نماییم. سازههای دیوار سبز به شما این امکان را میدهند که، محیط خود را بدون نیاز به خاک و کاشت و غیره… زیبا و شکیل کنید.
کاربرد دیوار سبز آکاردئونی
یکی دیگر از سازههایی که به زیبایی محیط کار و یا فضای منزل ما کمک میکند دیوار سبز آکاردئونی میباشد.
همهی انسانها بودن در فضای سر سبز و گرفتن آرامش از آن محیط را به بودن در محیطی بیروح و بیرنگ ترجیح میدهند. تصور کنید در محیطی سرشار از شاخ و برگها و گلهای طبیعی زیبا زندگی و یا کار میکنید، آیا احساس سرزنده بودن و شادابی به شما دست نمیدهد؟ دیوار سبزها به شما این امکان را میدهند که حتی در مکانهای آب و هوایی خشک نیز این احساس زنده بود را به وضوح درک و حس نمایید.
امروزه در بازارها سازههای مصنوعی به شکل گلها و گیاهان مصنوعی با کیفیت بالا تولید شدهاند که، در حالت عادی تشخیص آنها از گیاهان طبیعی نیاز به دقت دارد.
یکی از این سازهها دیوار سبز آکاردئونی میباشد که، در مکانهای زیادی از جمله کافهها، مکانهای عمومی و گاها کتابخانهها از کاربرد بسیار زیاد آن استفاده میشود. مکانهایی که مشتریان به فضای آن اهمین زیادی میدهند مکانی مناسب جهت اجرای دیوار سبز آکاردئونی برای جذب بیشتر مخاطبان میباشد. بنابراین میتوان برای چشمنواز کردن محیط شرکتها، ادارات، بانکها و غیره… از دیوار سبز آکاردئونی استفاده شایانی نمود.
دیوار سبز آکاردئونی به دلیل داشتن ظاهری پر شاخ و برگ معمولا به فضاها و محیطهای باز جلوه چشمگیرتری میبخشد و بهتر است در فضای باز اجرا شود تا بیشتر خودنمایی کند.
از دیگر مکانهایی که دیوار سبز آکاردئونی در آن کاربرد دارد میتوان به، مطبها و رستورانها و همینطور به مکانهای بهداشتی اشاره نمود. دیوار سبز آکاردئونی به دلیل وجود شاخ و برگهای بسیار در اجرای آن گزینه مناسبی برای فضاهای باز و مکانهایی که آفتابگیر میباشد بهشمار میرود زیرا، از تابش آفتاب جلوگیری کرده و سایهی خوبی ایجاد میکند.
یکی دیگر از کاربردهای این سازه این است که، شما میتوانید قسمتی از خانه و یا محل کارتان که از آن استفادهای نمیکنید با این گیاهان به سلیقه خودتان محیطی زیبا بسازید و همینطور میتوانید برای خود پارک جنگلی کوچکی به کمک دیوار سبز آکاردئونی با گذاشتن چند صندلی و تاب و غیره … بسازید و از بودن در این محیط دلنشین لذت ببرید.
طریقه نصب و اجرای دیوار سبز آکاردئونی
دیوار سبز آکاردئونی بسیار راحت و با تعداد نفرات کم نصب میشود و نیاز به طی نمودن مراحل طولانی و کمک بسیار ندارد. نصب به این شکل صورت میگیرد که در ابتدا پنلهای دیوار را میبایست در ابعاد مورد نظر به یکدیگر نصب نمود و پس از آن در هر مکانی که مد نظرتان میباشد به راحتی حمل کرد و نصب و محکم نمود. بنابراین دیوار سبز آکاردئونی را میتوانید با اندازه و ابعاد گوناگون تنها با کمک یک نفر در محل دلخواهتان نصب نمایید.
یکی از بهترین پنلهای دیواری، پنل موجود در این سازه است که، بسیار راحت نصب و مورد استفاده قرار میگیرد و همینطور جنبه تزیینی این پنلها بسیار مورد توجه است. طریقه نصب آسان این سازه به گونهای میباشد که میتوان آنها را هماهنگ با ابعاد محیط برش و سپس با چسب و میخهای ریز بر روی دیوار نصب کرد.
پیش از نصب به چگونگی ابعاد محیطتان توجه نمایید، یه دلیل اینکه پنلهای اجرای دیوار سبز آکاردئونی گاهی به صورت آماده و ابعاد آن ابه ندازه محیط شما تولید و عرضه بازار میشوند. به همین دلیل پیش از هر کاری ابتدا اندازه محیط را مد نظر قرار دهید و بع میتوانید آن را آماده تهیه نمود و سپس نصب کنید و محیط زیبا و بسیار شیک و سرسبز خلق نمایید.
نحوه نگهداری دیوار سبز آکاردئونی
دیوار سبز آکاردئونی به سادگی با آب قابل شست و شو است بیآنکه به این سازه آسیب برسد و یا خراب شود. همین امر سبب شده نگهداری راحتی داشته باشد. موضوع مهم و خوشحالکننده دیگری که باید بدانید این است که، دیوار آکاردئونی در برابر نور و گرمای خورشید بسیار مقاوم است و رنگ آن تغییر نمیکند. حال با دانستن این موضوع، متوجه تفاوت گیاهانی که در دیوارهای مصنوعی بهکار میروند با گیاهانی که شاخ و برگ مصنوعی دارند پی بردید، زیرا این شاخ و برگها نه خشک میشوند و نه زرد و سازگار با محیط میباشند.
فرق دیوار سبز طبیعی و مصنوعی چیست؟
سازههای طبیعی هزینه بردارتر هستند و نگهداری گیاهان طبیعی بسیار سختتر از گیاهان مصنوعی میباشد. هزینه نگهداری، هزینه خرید گیاه بسیار زیاد است. گیاهان طبیعی سبب جذب حشرات میشوند و پاکسازی آنها دشوارتر است. اما سازههای مصنوعی مشکلات فوق را ندارند. نیاز به آبیاری و هزینههای اضافی برای تمیزی و از بین بردن گرد و خاک در گیاهان مصنوعی راحتتر میباشد. و به راحتی میتوانید آنها را بشویید. دوام و ماندگاری گیاهان دیوار سبز مصنوعی بیشتر از طبیعی میباشد. اما میبایست در هر صورت نکات قابل توجه برای حفظ دیوار سبز را مد نظر قرار دهید. همین عوامل سبب شده که مرد بیشتر از دیوار سبز مصنوعی استقبال کنند. دیوار سبز آکاردئونی نیز یک سازه مصنوعی و جذاب میباشد.
روش شست و شوی دیوار سبز آکاردئونی
برای شستن دیوار سبز آکاردئونی مراحل سختی پیش روی شما نیست و تنها با یک مایع و آب به آرامی گلبرگ و برگهای دیوارتان و پنلهای سازه را بشویید تا از گرد و خاک پاکسازی شود. این دیوار آب را جذب نمیکند و زنگ و شکل گیاه پس از شستن تغییر نمیکند. حتی زمانی که گیاهان بر روی دیوار نصب هستند نیز میتوان شست.
کلام آخر
دیوارهای سبز مصنوعی در باغ به صورت عمودی و با استفاده از پنلها در کنار یکدیگر اجرا میشوند. نگهداری راحتی دارند و میتوانید با چیدمانی منحصر به فرد آن را اجرا نمایید.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]