بررسی تغذیه گیاه با عناصر ماکرو و میکرو
شاید یکی از مهمترین قسمت های اجرای دیوار سبز امر مراقبت و نگهداری از گیاهان باشد چرا که گیاهان در فرایند تغییر بستر کشت خود و سازگار شدن با محیط جدید نیازمند پشتیبانی هستند و در شرایط متفاوت رشد گیاه ار تغییر بستر گرفته تا امر گلدهی و تغییر فصول باید توجهات لازمی به گیاهان دیوار سبز شود.این توجهات در ۱۰ بخش قابل تقسیم بوده و قابل اجرا است.
تغذیه گیاه با عناصر ماکرو و میکرو
تنظیم آبیاری
تنظیم نور
چیدن برگ های زرد و پژمرده
تنظیم دما و رطوبت محیط
مراجعه و سرزدن مداوم
سمپاشی ، آفت زدایی و مقابله با قارچ
بازبینی و نظارت بر عملکرد سیستم های هوشمند
آمادگی برای تغییر فصل و شرایط اقلیمی
بازکاشت دوباره گیاهان
در ادامه به شرح دقیق این ۱۰ بخش در مراقبت و نگهداری از دیوارسبز می پردازیم
تغذیه گیاه با عناصر ماکرو و میکرو
گیاهان جهت رشد خود نیاز به تغذیه دارند که در دوره رشد خود باید دریافت بکنند عناصر شامل ۱۶ عنصر ضروری است که غالبا به ۲ دسته ماکرو و میکرو تقسیم میشود. منظور از ماکرو عناصری است به مقادیر قابل توجهی در بافت گیاهی موجود است این عناصر شامل نیتروژن، فسفر، پتاسیم، اکسیژن، هیدروژن ، کربن، کلسیم، منیزیم و گوگرد است و عناصری که به صورت ناچیز در گیاه وجود دارد به عناصر میکرو مشهور هستند این عناصر شامل مولیبدن، مس،روی، منگنز،آهن، بر، کلر می باشد.نکته پر اهمیت تعادل مواد غذایی، رابطه یک عنصر با دیگری و شکل آن عنصردر داخل گیاه و اندازه غلظت هر عنصر برای رسیدن به نقطه مطلوب در تغذیه گیاه می باشد. اینکه از چه عناصری با چه ترکیبی برای تغذیه استفاده کنیم نیازمند دانش و تجربه است و باید کارشناس متخصص با ویزیت گیاهان برنامه غذایی را تهیه کرده و در بازه زمانی این عناصر از طریق محلول پاشی و یا از طریق محلول در آب آبیاری مورد استفاده واقع گیرد.
نکته مهم در این زمینه استفاده با دوز پایین عناصر غذایی در تعداد دفعات بیشتر می باشد و نکته قابل توجه عدم استفاده از مواد غذایی ماکرو در فصل های پاییز و زمستان است.