دیوار سبز نمدی و نکات طلایی آن

دیوار سبز نمدی و نکات طلایی آن

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

دیوار سبز نمدی

دیوار سبز، دیواری با گیاهان بالارونده و به رنگ سبز می‌باشد که توسط فلاورباکس‌های دیوار سبز احداث شده و فضای سبز عمودی ایجاده کرده است که به آن دیوار سبز و یا گرین وال می‌گویند. به دلیل مهاجرت اکثر مردم به شهرها و زیاد شدن زندگی آپارتمان نشینی، کمبود بودجه، گران‌ شدن هزینه خرید زمین، قیمت زیاد ایجاد فضای سبز، سبب شده اکثر مردم به انواع دیوار سبز علاقه پیدا کرده، از این‌رو طرفداران نصب دیوار سبز زیاده شده است. برای ایجاد دیوار سبز انواع و ابعاد گوناگونی وجود دارد که، که یکی از آن‌ها دیوار سبز نمدی می‌باشد. ما در این مقاله به نکات مهمی درباره آن پرداخته‌ایم.

دیوار سبزها را می‌توان هم در فضای داخلی هم در فضای بیرونی اجرا نمود. شما می‌بایست با توجه به فضای مورد نظرتان به ایجاد دیوار سبز بپردازید. تقسیم‌بندی دیوار سبز به دو طریق کابلی و فلاورباکسی و یا یک‌پارچه انجام می‌شود. روش فلاورباکس خود به تنهایی دارای چند روش می‌باشد که با استفاده از فلاورباکس‌ فلزی، فلاورباکس پلاستیکی و فلاورباکس نمدی اجرا می‌شود. به شکل متداول دیوار سبزی که در فضای بیرون ایجاد می‌شود نیاز به استحکام بیشتر دارد. دیوار سبزها هنگام نصب در محیط بیرون نیاز به روشی با کیفیت، برای حفظ و مقاومت در شرایط محیطی بیرون دارند که این امر با استفاده از فلاورباکس‌های گالوانیزه برای نصب دیوار سبز نمدی صورت می‌گیرد.

دیوار سبز نمدی چیست؟

دیوار سبز نمدی یا همان نمد پلیمری یک نوع دیوار سبز می‌باشد که به شکل تکی و یا گروهی بر گل‌جاهای نمدی به صورت عمودی بر روی دیوار نصب می‌شوند. در این سازه‌های عمودی گل‌ها و گیاهان را در لایه‌ای از پارچه پلیمری پیچیده و پس از آن گیاهان را در گلدان‌هایی که برای اجرای دیوار سبز استفاده می‌شوند قرار می‌دهید سپس به شکل عمودی داخل نمدها کاشته می‌شوند. به صورت کلی این دیوار یک لایه نمد پلیمری می‌باشد که قابلیت انعطاف‌پذیری دارد و روی قاب زیر ساخت نصب می‌شود.

نحوه قرارگیری دیوار سبز نمدی

نحوه قرارگیری دیوار سبز نمدی

قاب زیر ساخت یا همان لایه پشتی یک نوع عایق از جنس پلی وینیل کلراید و یا pvc  می‌باشد که بسیار انعطاف پذیر است و از ورود رطوبت به دیوار جلوگیری می‌کند. برای ایجاد این دیوار گلدان‌ها را در ابتدا روی سطح عایق نصب کرده و پس از آن بر روی دیوار متصل نمایید. گاهی برای آسان‌تر شدن نصب بر روی لایه عایق، از گیره‌ها ،پیچ و رو پلاک‌هایی جهت اتصالات لایه عایق بر روی دیوار استفاده می‌شود.

دیوار سبز نمدی و انواع گوناگون آن

تولید و اجرای دیوار سبز نمدی معمولا به صورت یک‌پارچه و برجسته می‌باشد که قادر به دسته بندی آن نخواهیم بود. از جمله تفاوت‌هایی که در این دیوار وجود دارد چگونگی نمد مصرفی، رنگ‌بندی نمدها، تعداد فضاهای گل می‌باشد.

مزایای اجرای دیوار سبز نمدی

دیوار سبزهای گوناگونی وجود دارد، اما دیوار سبز نمدی نسبت به دیوار سبزهای دیگر، مدرن‌تر می‌باشد. این دیوار سبز دارای مزایای بررگزیده‌ای می‌باشد که عبارتنداز:

  • ساختار کم وزن دیوار سبز نمدی
  • عوض کردن آسان گل‌ها و گیاهان
  • نصب، مراقبت و نگه‌داری راحت دیوار سبز نمدی
  • آزاد بودن در تعیین گیاهان جهت اجرای دیوار
  • توانایی جرا در محیط داخلی و خارجی ساختمان‎‌ها
  • تهویه و خنک کردن ریشه گیاهان به شکل عالی
  • دستگاه زه‌کشی قدرتمند

سیستم این دیوار تقریبا سیستم جدید تری نسبت به انواع مختلف دیوار های سبز است و شامل مزایای خاص خود است که در ذیل به آن ها می پردازیم:

  • وزن: این نوع دیوار در بین خانواده دیوار سبزها، دارای وزن کمتری می‌باشد. این موضوع سبب آن شده که پس از نصب در فضاهای داخلی عمر بیشتری داشته باشند. برای نگه‌داری این دیوار سبز نیاز به هزینه‌های زیادی نیست.
  • جا به جایی راحت: این دیوار به دلیل وزن سبکی که دارد، به آسانی می‌توان آن‌را جا به جا کرد، بی‌آنکه به گیاهان آن صدمه‌ای وارد شود.
  • نصب و نگهداری آسان: این دیوار سبز بسیار راحت نصب و اجرا می‌شود و به راحتی می‌توانید از آن مراقت نمایید. همان‌طور که در بالا گفتیم این نوع دیوار هزینه‌ای کم برای مراقبت و نگهداری از آن نیاز دارد.
  • گل‌ها و گیاهان: در دیوار سبز نمدی گیاهان مختلفی که در هر شرایط آب و هوایی وجود دارد می‌توان کاشت و محدودیت خاصی ندارد اما بهترین مکان برای نصب این دیوار محیط داخلی می‌باشد و بهتر است از گیاهان داخلی برای ایجاد فضای زیبا و ماندگاری بیشتر در دیوار نمدی استفاده نمود.

آبیاری دیوار سبز نمدی

آبیاری دیوار سبز نمدی

برای آبیاری، از آبیاری اتوماتیک استفاده می‌شود تا آب به اندازه نیاز در مدت مشخص و مقدار دقیق به گیاهان دیوار برسد. این عمل باعث می‌شود که آب زیادی هنگام آبیاری به هدر نرود. اگر در مساحت کم و در محیط منزل دیوار سبزتان را اجرا کردید بهتر است از روش آبیاری دستی برای آب دادن به دیوار سبز نمدی استفاده کنید با این روش می‌توانید مقدار رطوبت نمدها را اندازه گیری نمایید.

خرید دیوار سبز نمدی

اگر قصد خرید این دیوار را دارید می‌توانید به راحتی از سایت‌هایی که به فروش دیوار سبز پرداخته‌اند به صورت آنلاین خرید نماید. همین‌طور می‌توانید به شرکت‌های عرضه کننده دیوار سبز سر بزنید و در صورت پسندیدن به خرید حضوری بپردازید. یکی از فواید خرید آنلاین دیوار سبز نمدی این است که می‌توانید قیمت‌های گوناگون را با یکدیگر قیاس کرده و جنس و کیفیت  آن‌ها را مورد بررسی قرار دهید پس از آن اقدام به خرید نمایید.

دیوار سبز نمدی یا نمد پلیمری

این دیوار سبز فاقد گلدان بوده و  از جیب‌هایی که با استفاده از نمدهای پلیمری ساخته شده‌اند استفاده می‌گردد. روش آبیاری در این حالت به این شکل می‌باشد که در ابتدا آب از نمد اول به سمت نمد دوم که در زیر هم قرار دارند هدایت می‌شود. با این چینش آبیاری به شکلی  راحت انجام می‌شود. با استفاده از این  روش دیگر نیازی به دستگاه زه‌کشی اختصاصی ندارید. در این دیوار سبز گیاهان تزئینی را در جاهایی که از پارچه‌های نمدی و یا با اصطلاح پلیمر تولید شده‌اند قرار می‌دهند که به جیب‌های نمدی معروف می‌باشد.

سخن آخر

برای حفظ بقای محیط زیست و زیباسازی محیط‌ها می‌توان از عناصر طبیعی استفاده نمود یکی از این عناصر دیوار سبز می‌باشد، مادر این مقاله شما را با یکی دیگر از دیوار سبزها که دیوار سبز نمدی بود آشنا کردیم امید داریم با در نظر گرفتن مزایای آن به کمک هم محیط زیست زیبا و پاکی داشته باشیم.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

عضویت در خبرنامه