دیوار سبز بیرونی چیست؟ + آموزش ساخت دیوار سبز بیرونی

دیوار سبز بیرونی چیست؟ + آموزش ساخت دیوار سبز بیرونی

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

دیوار سبز بیرونی

در این مقاله، برخی از مزایای دیوار سبز بیرونی به طور دقیق توضیح داده شده است و اینکه دیوار سبز بیرونی چیست و چه فوایدی برای بستر رشد خود دارد؟ به عنوان مثال، یکی از فواید دیوار سبز بیرونی، این است که می‌توانند به عنوان یک جذابیت زیبایی شناخته شوند و باعث افزایش ارزش سطح بنایی و فروش ملک شوند.

دیوار سبز بیرونی چیست؟

دیوار سبز بیرونی یا “سیستم‌های سبزینه”، سازه‌هایی هستند که به طور معمول روی سطح بیرونی ساختمان نصب می‌شوند و با استفاده از گیاهان و دیگر عوامل زنده، در کاهش تغییرات اقلیمی و بهبود کیفیت هوای شهری کمک می‌کنند.

این سیستم‌ها از طریق جذب دی اکسید کربن، فیلتراسیون هوا، کاهش درجه حرارت و حفظ رطوبت، کمک به تقویت عملکرد ساختمان در پاسخ به تغییرات اقلیمی و بهبود کیفیت هوای شهری می‌کنند. دیوارهای سبز بیرونی قابلیت کاهش نویز و بهبود صدا را دارند و می‌توانند به بهبود کیفیت عمومی محیط زیست شهری کمک کنند.

همچنین، دیوار سبز بیرونی می‌توانند به عنوان یک راه‌حل برای مشکلات فضای سبز در شهرها استفاده شوند، زیرا اغلب در شهرها فضای سبز محدود است و دیوار سبز بیرونی به عنوان یک جایگزین مناسب برای پارک‌ها و فضای سبز شهری عمل کرده و در عین حال به خنک کردن شهر کمک می‌کنند.

با توجه به اینکه دیوار سبز بیرونی با استفاده از گیاهان زنده ساخته شده‌اند، نیاز به مراقبت و نگهداری دارند. به همین دلیل، نگهداری از دیوار سبز بیرونی یک فرآیند مهم و ضروری است که می بایست به صورت منظم انجام شود.

در کل، دیوار سبز بیرونی به عنوان یک راهکار پایدار، سبز و مناسب برای بهبود شرایط زندگی شهری، بهبود کیفیت هوا و کاهش تغییرات اقلیمی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

دیوار سبز بیرونی چیست؟ + آموزش ساخت دیوار سبز بیرونی
دیوار سبز بیرونی

آیا دیوار سبز بیرونی، از نظر اقتصادی، مقرون به صرفه است؟

دیوارهای سبز بیرونی یک راه حل بهینه برای بهبود کیفیت هوای داخل و خارج ساختمان، کاهش مصرف انرژی، کاهش ترافیک صوتی و تاثیرات جانبی مثبت دیگر هستند. با این حال، هزینه نصب و نگهداری دیوار سبز می‌تواند اقتصادی بالا باشد و به همین دلیل باید به دقت بررسی شود که آیا برای محیط زیست و شرایط خاص ساختمانی شما مناسب است یا نه.

اگر در محیطی با آلودگی هوا بالا زندگی می‌کنید، نصب دیوار سبز بیرونی می‌تواند برای شما سودمند باشد. همچنین، اگر در منطقه‌ای با دمای بالایی زندگی می‌کنید، دیوارهای سبز بیرونی می‌توانند تابستان‌ها حرارت را کاهش داده و هزینه‌های خنک‌کننده را کاهش دهند. البته برای تصمیم گیری نهایی، باید هزینه‌ها و سودهای مرتبط با دیوار سبز را با دقت بررسی کنید.

در ادامه، باید به نکات دیگری هم اشاره کنیم. می‌توانید با بررسی هزینه نصب و نگهداری دیوار سبز و مقایسه آن با صرفه جویی‌های حاصل از آن، تصمیم گیری کنید. همچنین، می‌توانید در نظر داشته باشید که در برخی مناطق، دیوارهای سبز بیرونی می‌توانند به شما کمک کنند تا در فصول تابستان، هزینه‌های خنک کننده خود را تا ۳۰ درصد کاهش دهید.

در ضمن، به عنوان یک راه حل بهینه محیطی، دیوار سبز بیرونی می‌تواند ارزش افزوده به ساختمان شما اضافه کند و از طریق افزایش ارزش ساختمان، می‌تواند هزینه نصب و نگهداری آن را تغطیه کند. همچنین، اگر در منطقه‌ای با محدودیت در مصرف آب زندگی می‌کنید، با نصب دیوار سبز بیرونی می‌توانید در مصرف آب خود صرفه جویی کنید.

در کل، برای تصمیم گیری در مورد نصب دیوار سبز بیرونی، باید به دقت شرایط محیطی و اقتصادی خود را بررسی کنید. در صورتی که هزینه‌های نصب و نگهداری دیوار سبز برای شما به صرفه است و برای محیط زیست و تأثیرات مثبتی که دارد قابل قبول است، با اطمینان می‌توانید در این راه حل بهینه محیطی سرمایه‌گذاری کنید.

دیوار سبز بیرونی چیستآموزش ساخت دیوار سبز بیرونی

ساخت دیوار سبز برای بیرون از ساختمان به صورت مرحله به مرحله در زیر توضیح داده شده است:

مرحله ۱: برنامه ریزی و طراحی

ابتدا، باید برنامه‌ریزی کنید و طرح دیوار سبز خود را ایجاد کنید. در این مرحله، می‌توانید قابلیت‌های مختلفی را مانند نوع گیاهان، مواد ساخت، اندازه و ارتفاع دیوار سبز را در نظر بگیرید. همچنین، باید از نقشه‌های معماری و ساختمان شما استفاده کنید تا بتوانید مطمئن شوید که دیوار سبز به درستی و با توجه به محدودیت‌های فضایی نصب شود.

مرحله ۲: آماده سازی سطح و نصب پایه

پس از طراحی، باید سطحی که قرار است دیوار سبز را نصب کنید را آماده کنید. باید از هر گونه موانع در این مرحله خودداری کنید. برای آماده سازی سطح، باید زمین را صاف کرده و با استفاده از کنکورت، سطح را به مقدار مناسب پایه‌گذاری کنید. پس از این کار، می‌توانید پایه‌های دیوار سبز را بر روی سطح نصب کنید.

مرحله ۳: نصب سیستم آبیاری دیوار سبز

پس از نصب پایه، باید سیستم آبیاری دیوار سبز را نصب کنید. برای این منظور، شیرآلات و لوله‌های مورد نیاز را تهیه کرده و بر اساس طرح خود، باید سیستم آبیاری را بر روی دیوار سبز نصب کنید. در طراحی سیستم آبیاری، باید به فضای محیطی و مواردی مانند نوع گیاهان و نیاز آبی آن‌ها توجه کنید.

مرحله ۴: نصب قاب دیوار سبز

پس از نصب سیستم آبیاری، باید قاب دیوار سبز را نصب کنید. در این مرحله، باید به نکاتی مانند اندازه، شکل و جنس قاب توجه کنید. همچنین، باید اطمینان حاصل کنید که قاب با پایه‌ها و سیستم آبیاری به خوبی تعامل دارد.

مرحله ۵: نصب گیاهان

پس از نصب قاب، باید به نصب گیاهان بپردازید. برای این منظور، باید نوع گیاه مناسب را انتخاب و از شرکت‌های متخصص و ماهر در این کار، دیوار سبز تهیه کنید. پس از تهیه گیاهان، باید آن‌ها را درون قاب دیوار سبز نصب کنید. برای نصب گیاهان، باید به فاصله مناسب بین گیاهان توجه کنید و همچنین به نحوه نصب گیاهان در قاب دقت کنید.

دیوار سبز بیرونی چیستمرحله ۶: نگهداری و مراقبت از دیوار سبز

پس از نصب دیوار سبز، باید به نگهداری آن توجه کنید. باید با استفاده از سیستم آبیاری، گیاهان را به موقع آبیاری کنید و همچنین باید به حالت گیاهان و وضعیت آن‌ها توجه کنید. در صورت لزوم، باید گیاهان را جابه‌جا کرده و از بیماری‌ها و آفات مختلف محافظت کنید.

جمع بندی

در کل، ساخت دیوار سبز برای بیرون از ساختمان، به دلیل تأثیرات مثبت آن بر محیط زیست و هزینه‌های کمتر نسبت به ساخت دیوار سبز داخلی، مورد توجه قرار گرفته است. با رعایت مراحل فوق می‌توانید به راحتی دیوار سبز خود را نصب کنید و از مزایای آن بهره مند شوید.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

عضویت در خبرنامه