هزینه دیوار سبز چگونه محاسبه می‌شود؟

هزینه دیوار سبز چگونه محاسبه می‌شود؟

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

قیمت دیوار سبز

افراد زیادی هستند که به دلیل کمبود مساحت و بودجه تصمیم به نصب و اجرای دیوار سبز می‌گیرند، شاید شما نیز از آن دسته از افرادی باشید که قصد این کار را دارید و میخواهید بدانید که چه مواردی برای اجرای دیوار سبز تاثیرگذار است ما در این مقاله به بررسی چگونگی تعیین قیمت دیوار سبز می‌پردازیم، پس تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید. هزینه دیوار سبز به موارد بسیاری هم‌چون مساحت، مصالح و طرح و همین‌طور نوع زیرسازی بستگی دارد. بنابراین برای تعیین نرخ اجرای دیوار سبز باید به این موارد توجه نمود.

[/vc_column_text][vc_column_text]

هزینه اجرای دیوار سبز به چه مواردی بستگی دارد؟

 

  • مساحت اجرای دیوار سبز

عامل اصلی براورده هزینه دیوار سبز به اندازه یا مساحت آن وابسته است. برای نصب دیوار سبز نیاز به پالت‌ها و سازه‌هایی برای نگه‌داشتن گیاه بر روی دیوار سبز می‌باشد که به‌ آن بستر رشد گیاه می‌گوییم که به شکل متری ارزیابی می‌شود. همین‌ امر سبب می‌شود که مساحت گرین وال یا همان دیوار سبز تاثیر به‌سزایی بر روی قیمت دیوار سبز دارد.

 

  • قیمت طراحی دیوار سبز

در ابتدای هر پروژه شرکتی که طراحی فضای سبز را برعهده دارد طرحی از کار مورد نظر را آماده کرده و تحویل کارفرما خواهد داد. طرحی که به کارفرما تحویل داده می‌شود شامل همه مواردی است که در پروژه فضای دیوار سبز اجرا خواهد شد. با این روش کارفرما با دیدن طرح، نسبت به کاری که می‌خواهد انجام دهد آشنا شده و در واقع نتیجه بهتری خواهد گرفت. پیش از اجرای قانونی پروژه و مشاهده طراحی دیوار سبز توسط تیم اجرایی نیز فوق العاده سود بخش می‌باشد.

از طریق نرم‌افزارهای طراحی لند اسکیپ شماتیکی نکات مثبت و منفی را شناسایی کرده و سپس پروژه پایانی را بر روی کاغذ خواهند آورد. بنابراین مخارج طراحی دیوار سبز و قیمت پایانی که به طراحی اضافه می‌شود برعهده کارفرما می‌باشد.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”24890″ img_size=”full” alignment=”center” qode_css_animation=”” css=”.vc_custom_1685217727623{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text]

  • مکان اجرای پروژه دیوار سبز( دیوار سبز داخلی یا بیرونی، دیوار سبز پرتابل)

همان‌طور که قبلا توضیح دادیم، دیوار سبزها انواع مختلفی دارند. و با تفاوت دیوار سبز داخلی با پرتابل و دیوار سبز بیرونی آشنا شدید و دانستید که دیوار سبز داخلی در فضای داخلی ساختمان  بر روی دیوار و توسط یک سازه ثابت و یا متحرک ایجاده شده و نصب خواهد شد. دیوار سبز بیرونی نیز در محیط بیرون و فضای باز ساختمان اجرا شده و نیاز به زیرسازی پیچیده و محکمی دارد. دیوار سبز متحرک و یا همان دیوار سبز پرتابل قابل اجرا در داخل ساختمان و هم‌چنین خارج ساختمان و در فضای باز می‌باشد. به همین دلیل می‌توان گفت یکی دیگر از راه‌های قیمت‌گذاری بر روی دیوار سبز محل اجرای دیوار می‌باشد.

  • دستگاه آبیاری دیوار سبز

ایجاد دستگاه آبیاری خودکار به صورت قطره‌ای در نقشه‌های بزرگ ساخت دیوار سبز امری بسیار ضروری می‌باشد. هنگامی که دیوار سبز هیدروپونیک مدنظر شما باشد می‌بایست از دستگاه آبیاری بستر پرورش گیاه که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است استفاده کنید. بسته به نوع دیوار سبز روش آبیاری آن نیز متغیر می‌باشد زیرا دیوار سبزها از گیاهان و تعداد گلدان‌های بسیاری ایجاد شده است به همین خاطر نمی‌توان تنها از روش آبیاری دستی استفاده نمود. بنابراین کارفرما پس از مشاهدات مناسب‌ترین روش آبیاری را انتخاب می‌نماید و طبق آن راه اندازی دستگاه آبیاری گیاهان را مشخص کرده و طبق همین موضوع هزینه آبیاری دیوار سبز مشخص می‌شود.

  • دستگاه نورپردازی دیوار سبز

در صورتی‌که  نور کافی در فضای ایجاد دیوار سبز وجود نداشته باشد، به سیستمی جهت نورپردازی کافی در محیط نیازمند می‌شویم. علاوه بر این گل و گیاهان موجود در دیوار سبز برای رشد به نه تنها به آب و خاک بلکه به نور کافی نیز نیاز دارند. به دلیل در دسترس نبودن نور طبیعی در همه جا می‌توانیم از طریق نصب یک سیستم جهت نورپردازی ساده و یا خودکار این نیاز را تا حدودی برطرف نماییم. این‌کار نه تنها نیاز گیاه را بر طرف خواهد کرد، بلکه سبب زیباتر شدن محیط نیز خواهد شد. از طریق این نور پردازی‌ها ی مناسب جلوه زیبای کار را نیز می‌توان به مخاطبین نشان داد. راه اندازی این سیستم نور پردازی نیز، در جهت هزینه اجرای دیوار سبز و بسته به نوع دیوار قابل تغییر می‌باشد.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”24892″ img_size=”full” alignment=”center” qode_css_animation=”” css=”.vc_custom_1685217773072{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text]

  • انتخاب پوشش گیاهی (دیوار سبز طبیعی یا دیوار سبز مصنوعی) ‌از عوامل تاثیرگذار در قیمت دیوار سبز

یکی دیگر از راه‌های تعیین قیمت، استفاده از نوع گیاه، مصنوعی و یا طبیعی بودن گیاه برای استفاده در دیوار سبز می‌باشد. در حقیقت باید در نظر گرفت که هزینه دیوار سبز طبیعی با دیوار سبز مصنوعی کاملا متفاوت می‌باشد. در واقع  قیمت گل و گیاه مصنوعی در پروژه نسبت به گل و گیاه طبیعی قیمت کمتری دارد. گل و گیاه مصنوعی در دیوار سبز هزینه نگه‌داری بسیاری کمی نسبت به دیوار سبز طبیعی دارد، اما زیبایی و سر زندگی گیاهان طبیعی بسیار چشم نوازتر بوده و از هزینه بالاتری بر خوردار است. نه تنها هزینه گل‌ها و گیاهان بلکه هزینه گلدان‌ها و نصب آن‌ها نیز در تعیین هزینه اجرای دیوار سبز محاسبه خواهد شد.

 راه تعیین هزینه نصب دیوار سبز

متغیرهای بسیاری برای طراحی و ساخت یک دیوار سبز وجود دارد. این متغیرها بر چگونگی تعیین قیمت دیوار سبزها اثر مشخص خود را دارد. برای تعیین هزینه، مواد اولیه را با مقدار دستمزد طراحی و اجرای پروژه باذ یکدیگر محاسبه و جمع می‌کنیم.

[/vc_column_text][vc_column_text]

 انواع دیوارهای سبز طبیعی و هزینه آن‌ها

  •  دیوار سبز مدولار و هزینه‌ی آن

 از دیوارچه‌های از پیش ساخته شده‌ای که در دیوار سبز مدولا وجود دارد به عنوان بستر گیاه استفاده می‌کنند. به همین خاطر باید هنگام تعیین قیمت، هزینه این دیوارچه‌ها یا همان پنل را نیز محاسبه نمود. مورد دیگری که باید به آن پرداخت ایجاد زیرسازی بر روی دیوار می‌باشد. به دلیل متصل نشدن دیوار مدولار به دیوار این سازه نیاز به زیرسازی ندارد. به عامل سبب صرفه‌جویی در بعضی از هزینه‌ها شده و قیمت دیوار سبز مدولار را کاهش می‌دهد.

  •  دیوار سبز سیمی شبکه‌ای و هزینه‌ی آن

هزینه این دیوار وابسته به ابزار و تجهیزات اجرای این پروژه می‌باشد. این دیوار دارای دوام بسیاری می‌باشد اما، برای ایجاد آن هزینه زیادی باید پرداخت. این دیوار مناسب ساختمان‌ها و مراکز بزرگ تجاری می‌باشد.

[/vc_column_text][vc_single_image image=”24893″ img_size=”full” alignment=”center” qode_css_animation=”” css=”.vc_custom_1685217807543{padding-top: 20px !important;padding-bottom: 20px !important;}”][vc_column_text]

  •  دیوار سبز کابلی و هزینه‌ی آن

این دیوار نیز مانند دیوار سبز شبکه‌ای، دیوار مناسبی برای گیاهان بالارونده به‌شمار می‌رود. این دیوار به دلیل ظرافتی که دارد بهتر است در فضای داخلی از آن استفاده نمود. در نهایت پس از محاسبه مساحت و دیگر نیازهایی که برای پروژه لازم است هزینه نصب دیوار سبز کابلی را تعیین می‌کنند.

  • دیوار سبز نمدی و هزینه‌ی آن

ساخت این دیور بسیار ارزان و مدرن می‌باشد. هزینه‌ی این دیوار نسبت به دیگر دیوار سبزها بسیار مناسب‌تر می‌باشد. پیش از محاسبه قیمت پایانی ابتدا باید تمامی ابعاد پروژه را مورد بررسی قرار داد.

  • دیوار سبز هیدروپونیک و هزینه‌ی آن

 هیدروپونیک هنگام اجرا نیاز به لوازم مخصوصی دارد. این یک ایده تازه برای ساختن دیوار زنده به صورت خودکار محسوب می‌شود.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

عضویت در خبرنامه